Dampkapreiniging

Professionele en slimme reiniging van dampkappen in grootkeukens

Hamster Cleaning reinigt op een slimme manier de dampkappen in uw grootkeukens. De nadruk ligt hier op brandveiligheid en transparantie. De reiniging houdt de gehele dampkap met alle componenten in, alsook de extractiekanalen en de extractiemotor. Hamster Cleaning biedt deze service aan volgens een vast stramien, waarbij gestreefd wordt naar duidelijke en transparante communicatie enerzijds en een langetermijnrelatie met de klant anderzijds.

 

Afhankelijk van de dampkap, de vervuiling en andere interne factoren, wordt gekozen voor een bepaald reinigingsprocedé. Dit kan gaan van een simpele handmatige reiniging met ontvettende producten, over stoomreiniging tot en met een volautomatische schuimreiniging van dampkap, kanalen en ventilatoren. De riemen van de extractiemotor worden desgewenst vervangen, alsook de dempingsblokjes. Uiteraard worden alle vetfilters gereinigd.

 

Dit kan eenmalig gebeuren. Uiteraard biedt Hamster Cleaning u ook een onderhoudscontract aan, waarbij u volledig ontzorgd wordt betreffende het onderhoud van uw dampkap.

 

Bekijk onderstaande video over de methode waarop Hamster Cleaning dampkappen reinigt. Door onze speciale apparatuur reinigen we niet alleen de dampkap, maar ook de extractiebuis en de motor op een professionele en snelle manier.

 

Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor de reiniging van uw dampkap.

Video: Dampkapreiniging en dieptereiniging (deep cleaning) van professionele keukens.Download hieronder onze brochure voor dampkapreiniging:

Brochure dampkapreiniging
Dampkapreiniging door Hamster Cleaning volgens het Smart Cleaning Concept.
Hamster Cleaning - flyer dampkapreinigin
Adobe Acrobat document 599.2 KB
dampkapreiniging
Hamster Cleaning in actie tijdens dampkapreiniging

Gratis offerte voor reiniging van uw dampkap?

Fill out my online form.
HTML Forms powered by Wufoo.