Crashkanaalreiniging

crashkanaalreiniging
team crashkanaalreiniging

Hamster Cleaning paste de voorbije maanden bij de uitvoering van verscheidene projecten de crashluchtkanaalreiniging toe. Deze methode kadert in het Smart Cleaning Concept, waarbij kanaalonderhoud op een zo doordacht mogelijke manier wordt uitgevoerd.

 

Bij veel klanten is Hamster Cleaning enkele dagen of weken, afhankelijk van de grootte van het project, aan de slag. Via een stappenplan worden alle kanalen achtereenvolgens gereinigd. Er zijn echter ook cliënten die aangeven dat het ventilatiesysteem slechts gedurende een beperkte periode kan onderhouden worden.

 

Een voorbeeld is AZ Monica in Deurne, waar Hamster Cleaning recent de kanalen van de operatiekamers reinigde. Omdat het in de medische sector niet altijd mogelijk is om ruimtes lang beschikbaar te houden, engageerde Hamster Cleaning zich om ieder OK in een zo kort mogelijke tijdspanne van maximum één dag te reinigen. Een team van vijf technici verplaatste zich om vier uur 's morgens naar Deurne en zorgde er dagelijks voor dat het kanaalstelsel van en rondom één operatiekamer in de late middag volledig rein was.

 

Dankzij de korte, maar intensieve reiniging kon AZ Monica iedere OK na een dag opnieuw in gebruik nemen. Nadien werden projecten in de medische en voedingssector op gelijkaardige wijze succesvol afgerond.

Reactie schrijven

Commentaren: 0