Laboratorium blijft draaien tijdens reiniging van luchtkanalen

Dankzij het ontwikkelde Smart Cleaning Concept, reinigt Hamster Cleaning luchtkanalen en bij uitbreiding het hele ventilatiesysteem, zonder een noemenswaardige impact te veroorzaken op uw dagdagelijkse processen. Er werden reeds kanalen gereinigd in operationele ziekenhuizen en zelfs in operationele microbiologische laboratoria.

 

Hamster Cleaning slaagde erin om ons ventilatiesysteem en luchtkanalen te reinigen, zonder dat het labo dicht moest of zelfs maar zijn dagelijkse routine moest doorbreken. Dit zorgde voor continuïteit in onze werking, terwijl we na de werkzaamheden van Hamster Cleaning genieten van een gezond binnenklimaat. (Tom Benijts (Manager, Laboratorium Ecca, Merelbeke, België)

Reactie schrijven

Commentaren: 0