Rotobrush

Rotobrush

Hamster Cleaning investeerde onlangs in de Rotobrush.

 

De Rotobrush is een performante luchtkanaalreinigingsmachine. Het grote voordeel van deze machine is dat het een borstelmachine en extractiemachine tegelijkertijd is - hetgeen een ideale combinatie is omwille van luchttechnische redenen. Ook de norm NBN EN 15780 wordt hier helemaal mee gevolgd.

 

In veel omstandigheden betekent dit een significante tijdswinst voor luchtkanaalreinigingsopdrachten, aangezien geen extractieunit (of vacuüm unit) dient aangesloten te worden.

 

In andere gevallen betekent de Rotobrush, apart van tijdswinst, ook een extra troef in de reiniging van luchtkanalen. Sommige ventilatie-installaties zijn immers zo gebouwd dat het aansluiten van een extractieunit een lastig karwei is, tot zelf fysiek onmogelijk. Met de Rotobrush wordt dit probleem slim omzeild.

 

Het resultaat van het gebruik van de Rotobrush is een snelle en grondige reiniging van uw luchtkanalen. En dat is een slimme zet. Een rein luchtkanaal draagt immers bij tot een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving.

 

Hamster Cleaning blijft investeren in de reinheid van uw luchtkanalen met slimme machines, onderdeel van het Smart Cleaning Concept.

Reactie schrijven

Commentaren: 0